top of page

Arriba la fira al casal!Les falles 2018 ja estàn tocant les portes dels casals fallers, i aquest 2018 el Casal Pascual García s'engalana amb la temàtica de la fira, peró no una fira qualsevol: "Una fira de falles" on la germanor, la igualtat, el respecte, la tolerància i les ganes de passar-ho en gran son les protagonistes.

Amb multitud de paradetes, els feriants d'aquesta particular fira han rebut al jurat per fer-lo gaudir d'una estona entranyable. Aquesta és tan sols la primera part de la fira ja que dissabte és el torn de rebre al mon faller de la ciutat amb el nostre ban al carrer Montcada.

Ara tan sols queda esperar fins divendres i dissabte per gaudir de la resta de casals i de bans fallers que donen la benvinguda a les falles de Dénia 2018!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page