top of page

La BSO de la Vida, ja sona!Les FFMM de Dénia junt als càrrecs de la Falla Oeste i l'equip de llibret

El passat diumenge 18 de febrer la Falla Oeste va donar a conéixer el seu Llibret per al present exercici sota el títol «La Banda Sonora de la Vida».

Els delegats de llibret es van reunir a la Sala Polivalent del Castell de Dénia a les 12,30h per presentar el seu treball a tots els assistents, entre els que es trobaven les Falleres Majors de Dénia, Melani Ivars Rojas i Laia Vinaroz Giménez, acompanyades del Vicepresident de la Junta, Toni Vargas Zurita, així com els càrrecs 2018 de la Falla Oeste, Josep Vicent Montaner Ivars, Rosa Pastor Sospedra, Aitor Taverner Parada i Celia Llorens Pina, molts dels col·laboradors que han compartit els seus coneixements i experiències en el nostre llibret, i amics en general de la nostra falla.


Col·laboradors del llibret 2018

Després de donar a conéixer el gran treball que des de la Delegació de Llibret 2018 han elaborat, destacant la importància i el valor que té que siga un treball realitzat íntegrament per components de la comissió i en valencià, es van reunir al Casal Pascual Garcia per gaudir d’un fabulós arròs al forn cuinat en paella per Rosa Ivars, Vicenta Crespo, Tere i Mari, amiga de la Falla Saladar a qui volem donar un especial agraïment. Tots els assistents van compartir un dia molt enriquidor i un dinar entre amics i bons moments. Des d’aquestes línies la Falla Oeste vol agrair una vegada més a tots els que van fer possible que resultara un dia per al record i molt especialment als col·laboradors del seu Llibret 2018 que han fet possible aquest treball.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page