top of page

Un cap de setmana de comboi fallerFoto de Dénia.com

Les Falles de Dénia ja es noten en la ciutat i una prova és l'intensa activitat fallera d'aquest passat cap de setmana. El passat dissabte va ser inagurada l'exposició del ninot 2018 per les Falleres Majors de Dénia i la resta de càrrecs de la ciutat en el centre d'art l'Estació. Podeu vore ací al detall els nostres ninots.

A continuació als Salons El Poblet es va celebrar la gala fallera de Junta Local Fallera, acte conduít per la nostra fallera Cristina Benavente i on es van fer entrega de les recompenses de JLF, JCF i el reconeixement al faller exemplar 2018, Jaume Bertomeu.

Diumenge va ser el torn de la xicalla ja que celebraven la gala fallera infantil de Junta Local Fallera. Gala presentada per la nostra fallereta Elena Zeiler, guanyadora del premi a la millor presentadora infantil de les passades falles. En la gala és va fer entrega de les recompenses als mes menuts tant de JLF com de JCF.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page