top of page

Recollida del premi de llibret!Dimarts 13 de març de 2018 quedarà marcat en el calendari per a la Falla Oeste i la seua delegació de llibret. Per primera vegada la nostra comissió participava en aquest exercici als premis de llibrets convocats per la Generalitat Valenciana. En aquesta primera ocasió hem aconseguit el premi 53é.

Els nostres càrrecs Celia, Aitor, Rosa i Vicent amb les seues millors gales, van assistir a la gala dels llibrets de falles per arreplegar el banderí acreditatiu del premi obtés. L'acte va tindre lloc en l'emblemàtic Palau de les Arts Reina Sofia de València.

Fins allí és van apropar un grapat de falleres i fallers que van voler viure de primera mà aquesta entrega tan especial per a nosaltres. A més cal destacar que la nostra comissió ha estat la única premiada en aquesta edició sent així la representat de la cultura fallera de Dénia a València. Tot un orgull.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page