top of page

El 2019 comença a cavalcar!Rafa, Martina, Cristina i Jose, màxims càrrecs de la Falla Oeste

Dissabte 16 d'abril de 2018, a la nau fallera de l'oeste, es va celebrar a les 23:30h la treta dels màxims càrrecs de l'exercici 2018-2019 de la nostra falla.

A les 21h els fallers, els càrrecs d’altres districtes fallers, familiars i amics, amb la presència de les falleres majors de Dènia, Carla Vinaroz i Melani Ivars, junt al president de la Junta Jose Vicente Benavente començaren a arribar a la nau per a gaudir d'un sopar en un ambient faller molt especial.

Acabat el sopar, com és tradició, el nostre president Jose Garcia de la Reina, va donar a coneixer als càrrecs que estaran al capdavant la xicalla vaquera. Com a president infantil el xiquet Rafa Collado Morera, i com a fallera major infantil, Martina Femenia Pina.

Una vegada presentats els càrrecs infantils, el nostre president va fer entrega del ramell que otorga com a fallera major a la senyoreta Cristina Reig Balaguer.

Després de l’acte, fotos i felicitacions, tots van poder gaudir de bona música per a acabar de passar una nit carregada d'emocions.

L'any comença carregat d'il•lusions i sentiments, i esperem que tots junts passem un gran exercici faller. Des d’aquestes línies , la Falla Oeste vol agrair la seua presència a tots els assistents, i molt esecialment a totes les persones que han col·laborat per fer possible que resultara una nit màgica per a tots.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page