top of page

Ens sumem al pacte!L'Associació Cultural i Festiva Falla Districte Oeste de Dénia va acordar el dijous 3 de maig del 2018, sumar-se al Pacte Valencià contra la violència de gènere i masclista promogut per la Generalitat Valenciana.

Amb aquesta adhesió, des de la Falla Oeste ens comprometem a la promoció del pacte i les seues idees, l'útilització d'un vocabulari inclusiu i no sexista en les notes de premsa, web, xarxes socials, la utilització de imatges no sexistes en cap dels nostres canals, la programació de xarrades especialitzades així com la promoció per a l'adhesió de la resta d'entitats de la ciutat al pacte.

A més, al casal faller Pascual García estarà a disposició de tots i totes el pacte per tal de consultar-lo així com també en format digital per a totes i tots els socis que formem part de la Falla Oeste. #SumatAlPacte


Associació i Directiva firmen el pacte

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page