top of page

Acomiadem el 2018El passat dissabte 12, la comissió de la Falla Oeste va acomiadar als seus màxims representants del 2018. Per això, falleres i fallers es van reunir a la Plaça Valgamedios amb Vicent Montaner, president 2018, per a començar amb la gran sorpresa. Acompanyats per la música de la xaranga Cachorras Band i pels càrrecs d’aquest any, Jose, Cristina, Rafa i Martina, van començar el recorregut.

En primer lloc, van anar a buscar a Aitor Tabernero, president infantil, seguit de la xiqueta Celia Llorens, fallera major infantil. Finalment, tots junts van arreplegar a Rosa Pastor, fallera major 2018.


Els càrrecs 2018 acomiaden els càrrecs 2017 amb una festa sorpresa

Tots ells van poder gaudir d’un sopar en familia a la nau de la carrossa, on esperaven més sorpreses per als càrrecs com un video resum del gran any que han viscut tots junts i una foto personalitzada per a cadascú d’ells.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page