top of page

Amb la nostra representant RosaRosa, candidata a Fallera Major de la ciutat al Reial Club Nàutic de Dénia

El passat divendres 11 de maig en les instal·lacions del Reial Club Nàutic de Dénia va ser el torn de la presentació oficial davant del públic faller i la societat dianense de les candidates a ser elegides Falleres Majors de Dénia per a les falles 2019.

Entre les candidates a fallera major es troba la nostra representant Rosa Pastor a la qual vam estar donant suport i estima amb els nostres màxims representants per a aquest exercici, Cristina i Jose, presents en l'acte.


Candidates en la presentació

Dissabte va ser el torn de convivència de les candidates amb la resta de delegats i presidents de les falles de la ciutat. Aquesta convivència és va desenvolupar en tres ciutats de la província: Benidorm, Petrer i Elda. El proper divendres 25 de maig, l'alcalde de la ciutat des del saló principal de l'Ajuntament de Dénia, farà la cridà a les dos elegides.

Des de aquestes línies volem expressar el nostre màxim suport a la nostra representant Rosa i transmetre tota l'estima d'una comissió orgullosa de la representació en la Junta Local Fallera. Molta sort!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page