top of page

Comencen les jornades carrosseres!Els càrrecs junt a les cuineres

Les carrosses de Dénia ja estàn molt a prop, i a la nostra comissió ja hem donat inici als diumenges gastronòmics a la nau de l’espai fester per a les tasques de confecció de la nostra carrossa que podrà gaudir tota Dénia pels carrers de la ciutat.

El diumenge 27 de maig va ser la primera de moltes, perquè fins a la data tan esperada de la Festa Major anirem gaudint d’aquestes jornades. Un bon grapat de falleres i fallers ens vam arrimar fins a la nau número 10 per degustar una fantàstica paella feta per Azhara Morera, Cristina Balaguer, Espe Pina i Esperanza López. Al finalitzar el dinar els màxims càrrecs van fer entrega d’un xicotet obsequi a les cuineres.

Recordem que estem totes les vesprades a la nau per tal de fer cucurutxo, boletes, purpurina... per tal d’anar confeccionant la nostra carrossa. Vos esperem!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page