top of page

Arriba la Passarel·la 2018!


Un any més la Falla Oeste celebra la seua ja famosa passarel•la de moda, l'anomenada Passarel·la Oeste on falleretes i fallerets, fallers i falleres es converteixen en autèntics models per un dia.

Enguany el gran event tindrà lloc el proper dissabte 16 de juny a les 19.30h en el cor del barri de l'Oest, a la Plaça Valgamedios. Comptarem amb la roba de les ja habituals tendes Coletas (ubicada al C/ Magallanes, 20 de Dénia), de moda infantil, i Matilda (ubicada al C/ Carlos Sentí, 4 de Dénia) de roba femenina. Com a novetat, enguany també tindrem els productes de Sonia Piera (ubicada al Quevedo, 36 de Dénia), tambe amb roba femenina d'actualitat, i Titto Denia (ubicada al C/Cop, 15 de Dénia) amb roba masculina de diferents estils.

Les entrades ja estàn a la venda per tan sols 4E al Casal Pascual García i les diferents delegacions de la falla. Al finalitzar la desfilada de moda, hi haurà sopar a la mateixa plaça per a totes i tots aquells que desitgen continuar amb nosaltres gaudint de la jornada de moda. I per acabar tindrem la millor música i ambient.

Des de la Falla Oeste volem agrair a les tendes participants que col·laboren en aquesta ja tradicional desfilada de moda i també a Paula Dominguez Fotografía, encarregada de la imatge de la desfilada feta expressament per a l'ocasió. Amb aquestes iniciatives continuem apostant i mostrant el valor que tenim a la nostra ciutat en tots els àmbits.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page