top of page

Artistes per al 2019Els cadafals del mes de març son l’eix central de la festa de les falles, i a les portes de l’estiu tenim l’honor de presentar-vos els encarregats de confeccionar les nostres falles per al 2019.


Per a les il•lusions i somnis de les xiquetes i xiquets iniciem una nova etapa però amb la confiança depositada en un taller ja conegut per la nostra plaça i de màxima professionalitat en el món de les falles. Enguany els encarregats de confeccionar la falla infantil seran els Germans Parra. Venen d’Alzira per tornar a retrobar-se a la plaça. Ells seran els creadors del monument infantil que militarà en la secció especial.

Els Germans Parra han treballat per a la nostra comissió els anys 2005, 2009 i 2010. Venen des de la capital de la Ribera amb els dos màxims premis de la ciutat i un palmarès reconegut arreu del territori. Sense cap mena de dubte ens tenen preparat un projecte ambiciós, dedicat als més menuts i una il•lusió a l’altura del que representa plantar a les Falles de Dénia.


Cristina i Jose junt als artistes del taller Palacio i Serra, Luis i Pepe.

Per a complir les expectatives i il•lusions de les falleres i fallers grans, apostem per un taller que s’ha convertit en part de la nostra història, confiem una vegada més per sisè any consecutiu amb els artesans d’Oliva: Palacio i Serra.

Des de la Safor arriben nous temps, noves idees i un mateix sentiment: junts creem somnis. Amb una amplíssima trajectòria reconeguda al mon faller, aquest any tornarem a veure a la plaça l’essència del taller. Un projecte il•lusionant fet a la mida vaquera. Una aposta per tornar a estar al capdavant de la secció especial les Falles de Dénia.

Els nostres càrrecs han estat aquesta setmana als tallers dels respectius artistes per tancar les contractacions que ompliran el barri d’art faller.

Aquest 2019, #NoTenimPorANingú!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page