top of page

Una falla a la moda!Falleres i fallers participants en la desfilada 2018

El passat dissabte 16 de juny, la Falla Oeste, un any més, va acollir una gran quantitat d’amics i fallers per gaudir de les últimes novetats de la moda infantil i juvenil per a aquest estiu, de la mà de la tenda infantil Coletas, i la moda juvenil de Matilda, Sonia Piera i Titto Dénia.

L’acte, que va estar presentat per la nostra fallera Iria Garcia, i amenitzat amb la música del nostre faller i futura promesa Carlos Alcalà, es va celebrar a la plaça com cada any.es va celebrar a la plaça com cada any. Van obrir la passarel·la els nostres càrrecs infantils Martina Femenia Pina i Rafa Collado Morera, seguits dels més menuts de la falla amb els models de Coletas, que ens van presentar les últimes novetats i, com cada any, van fer que el públic assistent gaudira de la seua espontaneïtat.

En acabar la xicalla, va ser el torn dels xics de la comissió, començant pel nostre president Jose Garcia que, acompanyat per alguns dels nostres fallers i enguany, a més, pel president de la Falla Diana, Juan Céspedes, ens van presentar una gran varietat d’estils per a diferents ocasions.

A continuació van seguir amb la passarel·la les xiques, al capdavant de la qual anava la nostra Fallera Major Cristina Reig Balaguer, i després de passar per les mans de les perruqueres Ana i Susana Aragon Palau, i el maquillatge de María Navarro, amb la moda de Matilda i Sonia Piera, van presentar davant el públic les noves tendències per a aquest estiu 2018.

En acabar la passarel·la, es va oferir a la plaça un sopar popular en el qual els assistents es van quedar a gaudir del millor ambient entre amics.

Des de la Falla Oeste volem agrair tant a Susana i Ana Aragon Palao, com a Maria Navarro el seu treball, i a les tendes participants Coletas, Matilda, Sonia Piera i Titto Dénia, la seua col·laboració un any més en la "Passarel·la Oeste", així com a tots els participants, assistents i públic en general que es van congregar a la Plaça de l’Oeste per a gaudir de la gran desfilada de moda de Dénia.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page