Dia de les falleres i fallersPart de la comissió en les cucanyes del dia del faller

El passat dimarts 10 de juliol, la Festa Major de Dénia celebrava el tradicional dia del faller on les activitats de la jornades estaven centrades i organitzades per les falles de la ciutat. Nosaltres no vam faltar a la cita i des de ben matí estavem amb tota l'energia carregada per gaudir al màxim del nostre dia.

Des de les 9h del matí, amb les cucanyes de les diferents comissions de la ciutat vam poder pegar la volta a tots els districtes passant-ho d'alló més bé i aconseguint guanyar la cucuanya gran amb Nuría i Lídia, organitzada per la Falla París Pedrera. Enhorabona xiques!


Núria i Lídia, guanyadores de la cucuanya gran de la Falla Paris Pedrera. Foto: JLF

En finalitzar les cucanyes era torn de l'exhibició de paelles valencianes al centre de Dénia, on els nostres cuiners Sisco, Llorens i Vicent van aconseguir el 2n Premi de l'exibició fallera. Però no eren els únics, perqué al Casal Pascual García tenim la nostra pròpia mostra gastronòmica amb dos paelles més cuinades per a totes i tots els fallers de la comissió. Necessitavem un bon plat per recuperar les forçes del matí i preparar-nos de cara la nit!

Ja per la vesprada, als baixos de l'Ajuntament de Dénia donava inici la cercavila i posterior acte de presentació dels càrrecs dels diferents districtes fallers on els del 2018 donaven pas al 2019 en l'acte central del carrer La Vía. En aquesta ocasió