top of page

Unes jugadores i jugadors de plata!La comissió grogueta va participar un any més en el tradicional event esportiu organitzat per la Falla Les Roques. A les 12 del migdia ja començaren a arribar a les instal·lacions del poliesportiu municipal de Dénia els nostres fallers i falleres on donava inici la competició.

Per anar agafant forces i preparar-nos per un dia llarg i emocionant, a les 14h vam dinar un fabulós arròs al forn cuinat en paella al nostre casal per Isabel Cardona, mare d'un dels nostres fallers, a qui volem donar un especial agraïment. 

Després de reposar el dinar, va arribar el moment de debutar contra el nostre primer rival, la Falla Darrere del Castell, on el partit va començar molt igualat però, després de que la nostra fallera Laura Reig obrira el marcador amb un gol de penalti, va acabar amb un resultat a favor dels groguets de 7-3. Amb aquesta victòria sembla que l'equip va agafar confiança i molta motivació, perquè el següent partit disputat contra la Falla Port Rotes també va acabar amb una cómoda però dura victòria per a la Falla Oeste amb el resultat d'11-0. I ja quasi sense temps per descansar, però carregats d'alegria i ganes de més victòries, va arribar el partit més igualat de la primera fase contra la Falla Baix la Mar, que va acabar amb una ajustada victòria de 7-6, i on destacaríem els tres gols marcats pel nostre president Jose Garcia. 


Després de classificar-nos com a primers de grup, va arribar el moment de gaudir d'un sopar relaxat on vam compartir moltes anècdotes. La nit va continuar sense ganes de descansar, i a les 6 del mati  Jose i Cristina van començar el dia disputant el tradicional partit de càrrecs, on feia goig vore'ls rodant pel camp entre rialles i molt bon ambient a tots ells més que al baló.

I va arribar el moment de disputar la nostra semifinal contra la Falla Roques, que contra tots els pronòstics també va recaure a favor dels groguets amb un ajustat marcador de 2-1. Quina festa hi havia entre l'afició grogueta que no va deixar sols als jugadors em cap dels partits disputats i, com sempre, va ser tot un exemple a seguir animant. I amb les últimes forces vam donar tot el que ens quedava per a la gran final contra la Falla Diana, que a pesar d'estar igualats la major part del partit, en els últims minuts va recaure la victòria a favor del nostre rival, quedant les 24 hores sentenciades amb un ajustat resultat de 3-4.

Des d'aquestes línies la Falla Oeste vol agrair a tota la seua comissió i amics la seua participació, assistència i col•laboració, i el gran exemple d'esportivitat i germanor mostrat en tot el torneig. I com no, felicitatem a la Falla Diana com a guanyador de les 24 hores 2018.

Totes les fotografies en galeria

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page