top of page

Anem de #ComboiFest!És hora d'acomiadar l'estiu i la millor manera de fer-ho es comboiar-nos tots i fer una gran festa final: el #ComboiFest!

Aquest dissabte 15 de setembre des de les 12h el Casal Faller Pascual García (al carrer Montcada) obrirà les seues portes amb música i la barra a preus populars per començar la jornada. A les 14:30h serà el torn del dinar que ens prepararà el nostre faller Sisco Perles per recuperar les forçes del matí i agafar la vesprada que se'ns presenta. Recordem que tindrem dinar per als més menuts també.

Ja per la vesprada, s'obrirà a les 17h la barra de "mojitos" per refrescar-nos bé i fer barret fins les 17:30h que donarà inici la Xaranga Cachorras Band per tal d'acabar l'estiu amb la millor música festera!

Per apuntar-vos heu de possar-se en contacte amb Espe (639 57 29 41) o Morera (637 96 88 15). El donatiu és de 5€ per als xiquets i 10€ per a la resta. Des d'ací convidem a tothom que vulga passar-ho genial a que s'aprope a les terres vaqueres per gaudir del #ComboiFest que recordem que podeu seguir en les xarxes amb el hastag i l'esdeveniment.

No falteu, cavalquem per la festa!Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page