top of page

Una xicalla valenta!Dissabte 1 de setembre, al poliesportiu de Dénia han tingut lloc les 12 hores de fútbol faller infantil mixt, organitzades per la falla Districte Saladar. Les comissions han començat a arribar al poliesportiu municipal cap a les 9 hores, i han tingut lloc els primers partits.

La nostra xicalla ha aconseguit aquests resultats: Oeste contra Diana 3-1, Oeste contra Centro: 1-1 i Oeste contra Camp Roig 1-4.

Després de dinar i recuperar forces la nostra xicalla ha tornat amb més energia que mai! També els nostres representants infantils Martina i Rafa han participat en el partit dels càrrecs 2019 en el que s'ho han passat d'allò més bé. Cap a les 21 hores ha tingut lloc l'entrega de premis, en aquest cas el guanyador de la jornada ha estat la falla districte Portes Rotes, als que els donem l'enhorabona!

Voliem agraïr a tota la comissió que ha assistit i ha acompanyat a la nostra xicalla en aquesta jornada en la que la germanor fallera és la protagonista!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page