top of page

Quin comboi!El passat dissabte 15 de setembre la comissió de la Falla Oeste va acomiadar el estiu de la millor manera possible: celebrant el #ComboiFest.

Ni la pluja va impedir que els més de 160 convidats començaren a arribar a partir de les 12h a la nau del Espai Fester, on van poder gaudir de la millor música i del preus populars a la barra per a començar a fer ambient. Quan va arribar l’hora de dinar, els convidats van poder gaudir d’un fantàstic arròs al forn cuinat pels nostres fallers Sisco Perles, Jose Navarro i Jaime Tarín.

A les 17h es va obrir la barra de mojitos que va ser tot un èxit i va servir per a agafar forces per a ballar amb la xaranga Cachorras Band. A més a més, els més menuts van poder divertir-se amb les distintes activitats que teníem preparades per a ells com el taller de maquillatge. Des de aquestes línies volem agrair també al patrocinador del dinar, Benito Ferrer, així com a tots els assistents a la mateixa.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page