top of page

Visitem el bus de la llenguaEl bus de la llengua ha estat de visita a la nostra ciutat i des de la nostra falla no hem volgut deixar escapar l’oportunitat de passar-nos per allí per conèixer de ben a prop totes les propostes de la campanya “Sempre Teua” de la Generalitat Valenciana per afavorir l’ús del valencià.

Amb Martina, Rafa, Cristina i Jose com a representants de la nostra comissió, hem estat en el bus arreplegant impressions i coneixements per a continuar coneixent la nostra llengua, símbol de la nostra festa fallera i que hem de cuidar com a patrimoni comú. A més tots quatre han participat en les diferents activitats que s’hi proposen.

Des d'aquestes línies animem a tots a visitar les diferents propostes de la campanya “Sempre Teua” i com diu l’eslògan: Perquè el que realment importa, el més poderós és que, des de la primera paraula fins a l'última, sempre estaré al teu costat.

Podeu trobar més informació al web de la campanya www.sempreteua.gva.es


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page