top of page

Donem inici a les presentacions 2019Aquest cap de setmana ha donat inici el cicle de presentacions dels càrrecs 2019. La primera va tindre lloc el divendres 21 al Centre Social, presentació d'Amparo Petrie Fernández, Fallera Major de Dénia. I els nostres càrrecs Cristina Reig i Jose Garcia van assistir il•lusionats de compartir un dia tan especial amb ella, on van fer acte de pleitesia. Per la nit tots junts van gaudir d'un fabulós sopar al Club Nàutic i van ballar amb la millor música fins ben entrada la matinada.


I diumenge 23 va arribar el torn dels nostres càrrecs infantils 2019, Martina Femenia i Rafa Collado, que molt emocionats van assistir a la Presentació de Neus Suárez Femenia com a Fallera Major Infantil de Denia. També ells van gaudir d'un gran dinar al Club Nàutic acompanyats dels càrrecs de totes les comissions, familiar i amics del món faller.

I amb aquest emocionant cap de setmana s'inicia el compte enrere per a les falles 2019. Els nostres dies seràn els propers 11 de gener amb la presentació de nostra Fallera Major 2019 i el 13 de gener amb la presentació de nostra Fallera Major Infantil 2019.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page