top of page

Presentada l'Expo 2018!Els propers dissabte 6 d'octubre i diumenge 7 d'octubre, Dénia tornarà a convertir-se en el referent nacional del motor amb una nova edició de l'Exposició del Motor de Dénia, exposició que ja s'ha convertit en una cita imprescindible dins del calendari d'esdeveniments de la comarca. Una exposició que organitza la nostra comissió des dels seus inicis i que cada any superem les expectatives.

Aquesta edició tornem a superar les expectatives i és donaràn cita des de la Glorieta del País Valencià fins al Port de Dénia, per tot el Carrer Marqués de Campo més de 30 marques internacionals relacionades amb el mon del motor on podrem trobar diferents propostes: vehícles nous, comercials, de km0, d'ocasió, accessoris i complements.

Des de l'organització s'ha fet una gran aposta per revitalitzar el sector comarcal convertint aquesta cita en la gran exposició de la Marina degut al gran nombre d'expositors de tota la comarca. El proper pont d'octubre tindrem l'oportunitat de gaudir del major aparador del motor mai celebrat a la comarca on podrem trobar les principals novetats internacionals així com promocions especials per aquestos dies.

Com a novetat també comptarem amb l'aspecte més solidari del motor, amb la participació de l'Equip Tronque 71. Una proposta on competició i solidaritat van de la mà i que ens presentaràn la campanya "Llenemos el desierto de dibujos" amb fins solidaris i on els més menuts seràn els protagonistes.

La exposició romandrà oberta des de les 10h i a les 11h del dissabte 6 d'octubre serà la inauguració oficial de l'esdeveniment per part de les Falleres Majors de la Falla Oeste, Falleres Majors de Dénia acompanyades per la Junta Local Fallera de Dénia.

Des de aquestes línies l'organització convida a tota la comarca a gaudir un any més d'aquesta cita on poder trobar les millors promocions i ofertes en el mon del motor. Recordem que podeu seguir-nos a les xarxes socials i també al web oficial www.fallaoeste.com/expomotordenia. Vos esperem a la gran #ExpoDeLaMarina!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page