top of page

Un 2019 il·lusionant!L'últim dissabte del mes de setembre la Falla Oeste va celebrar un any més un dinar per fer oficial el contracte dels artistes dels monuments per a les Falles 2019.

A les 13h van començar a arribar amics i fallers al Casal Pascual Garcia on es va celebrar l'acte. El taller de Palacio i Serra, amb Pepe Mas i Luis Palacio al capdavant, seran els encarregats un any més de plasmar les il•lusions i el treball de tot un any amb Cristina i Jose com a màxims representants.

Per al monument infantil enguany comptem amb els Germans Parra que tornen al nostre barri per emocionar-nos junt a Martina i Rafa de nou amb el seu treball.

En acabar l'acte vam gaudir d'una fabulosa fideuà de peix cuinada pel nostre amic i gran cuiner Pere Escortell, ajudat per un dels nostres fallers més emblemàtics, Sisco Perles.

Com sempre la Falla Oeste vol agrair a tots els que van fer possible que el dinar resultara tot un èxit, tant per la seua companyia i col•laboració com per crear, com sempre, el millor ambient.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page