Un 2019 il·lusionant!L'últim dissabte del mes de setembre la Falla Oeste va celebrar un any més un dinar per fer oficial el contracte dels artistes dels monuments per a les Falles 2019.

A les 13h van començar a arribar amics i fallers al Casal Pascual Garcia on es va celebrar l'acte. El taller de Palacio i Serra, amb Pepe Mas i Luis Palacio al capdavant, seran els encarregats un any més de plasmar les il•lusions i el treball de tot un any amb Cristina i Jose com a màxims representants.

Per al monument infantil enguany comptem amb els Germans Parra que tornen al nostre barri per emocionar-nos junt a Martina i Rafa de nou amb el seu treball.

En acabar l'acte vam gaudir d'una fabulosa fideuà de peix cuinada pel nostre amic i gran cuiner Pere Escortell, ajudat per un dels nostres fallers més emblemàtics, Sisco Perles.

Com sempre la Falla Oeste vol agrair a tots els que van fer possible que el dinar resultara tot un èxit, tant per la seua companyia i col•laboració com per crear, com sempre, el millor ambient.

Totes les fotografies en galeria

#2019 #artistesfallers #artistes #palacioiserra #germansparra #monuments

Entradas Recientes

Ver todo