top of page

Nit de cap d'any al Casal!Aquest any hem volgut donar la benvinguda al 2019 al nostre casal Pascual Garcia. Aprofitant tan especial ocasió, i per ser també la primera nit de Cap d'Any per a la nova televisió valenciana À Punt, l'equip de premsa va enviar un vídeo per al concurs convocat per aquesta cadena i com a guanyadors van venir a passar la nit amb nosaltres la reportera Maria Fuster i el seu equip, que des de aquestes línies volem agraïr la seua professionalitat i tracte amb nosaltres, ha estat tot un plaer.


Així que vam passar una nit de Cap d'Any junt als nostres càrrecs, Jose i Cristina, i acompanyats de la millor companyia dels nostres amics i fallers als que volem agraïr les seues ganes de comboi i de passar una jornada diferent en el centre del nostre barri. Una nit repleta d'anècdotes i d'il·lusions que formarà part ja d'aquest any 2019 que acabem d'encetar i que ho fem pensant ja amb les inminents presentacions de les nostres falleres majors. Com sempre, cavalquem per la festa!

Aci baix, pots punxar en la imatge per vore el programa de les #CampanadesÀPunt 2018 dels quals vam ser protagonistes!


Punxa damunt per a vore el programa

#2019 #àpunt

Entradas Recientes

Ver todo