top of page

Nit de cap d'any al Casal!Aquest any hem volgut donar la benvinguda al 2019 al nostre casal Pascual Garcia. Aprofitant tan especial ocasió, i per ser també la primera nit de Cap d'Any per a la nova televisió valenciana À Punt, l'equip de premsa va enviar un vídeo per al concurs convocat per aquesta cadena i com a guanyadors van venir a passar la nit amb nosaltres la reportera Maria Fuster i el seu equip, que des de aquestes línies volem agraïr la seua professionalitat i tracte amb nosaltres, ha estat tot un plaer.


Així que vam passar una nit de Cap d'Any junt als nostres càrrecs, Jose i Cristina, i acompanyats de la millor companyia dels nostres amics i fallers als que volem agraïr les seues ganes de comboi i de passar una jornada diferent en el centre del nostre barri. Una nit repleta d'anècdotes i d'il·lusions que formarà part ja d'aquest any 2019 que acabem d'encetar i que ho fem pensant ja amb les inminents presentacions de les nostres falleres majors. Com sempre, cavalquem per la festa!


Punxa damunt per a vore el programa

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page