top of page

"Amb els ulls oberts"El passat divendres 28 de desembre al Casal Pascual Garcia es va fer la presentació del Pergamí per a les Falles 2019.

A les 20h es van reunir fallers i amics de la falla per descobrir per part de Joan Castejón, autor de l'obra anomenada Amb els Ulls Oberts, el que serà el nostre pergamí.

El seu autor ens va explicar el que ha volgut transmetre amb el seu treball:

"Encara que una obra vol deixar espai suficient per a les diverses interpretacions, aquesta té a veure amb l'empoderament de la dona, representada aquí amb la inocència del dibuix d'una xiqueta o d'un xiquet, que més enllà dels rols que l'oprimeixen (les mans que li tapen els ulls per protegir-la, tal vegada, o per evitar-li sofriment), per damunt d'ells, desfent-los, travessant-los, ens mira amb els braços oberts i un bon somriure".

En finalitzar l'acte, conduït per Cristina Benavente, els nostres càrrecs van fer entrega d'un obsequi en agraiment pel seu treball. A més, el nostre president, Jose Garcia, va fer entrega dels seus respectius pergamins als càrrecs 2019, Cristina, Rafa i Martina, i a continuació es va celebrar un vi d'honor i, com cada divendres, sopar casolà per a tots aquells que encara tenien ganes de tertúlia fallera.

Des d'aquestes línies volem agrair la seua assistència a tots els fallers, falleres, amics i càrrecs d'altres falles que van voler compartir amb nosaltres aquest acte, i molt especialment a Joan Castejón el seu fantàstic treball.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page