top of page

Descobrim els aparadors 2019Ahir divendres 4 de gener, tinguérem una vesprada de descobriments. La comissió es va reunir per a anar tots junts de casa en casa per veure la indumentària que lluiran els nostres càrrecs 2019.

En primer lloc visitarem al nostre president infantil Rafa, tot seguit a la fallera major infantil Martina, que ens deixa bocabadats amb la seua indumentària. I finalment anàrem a veure a Cristina, la fallera major d'aquest exercici, i també ens deixà totalment impressionants amb tots els detalls que lluirà els seus dies.

Abans de la visita per part de la comissió, els càrrecs 2018 van fer entrega als càrrecs del 2019 dels corbatins acreditatius de l'any faller que el proper diumenge 10 de març penjaran en el nostre estandart en el tradicional dia de la bandera.

Després vam anar tota la comissió fins la plaça, a la tenda de Isa Bertomeu, per descobrir els ja famosos aparadoros que tanta feina i dedicació ha tingut, amb títol de ”Elements" per a l'aparador gran i “Conte contat conte viatjat" per a l’infantil, quedaren al descobert els resultats que tant esperàvem i dels quals estem molt satisfets.

Finalment poguérem gaudir del tradicional sopar en bona companyia. Ja queda menys per a començar l'any faller amb els nostres dies ja que #El11DeGenerÉsDelOeste i #El13DeGenerÉsDelOeste i esperem que donem el màxim comissió!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page