top of page

Els Elements presenten a Cristina Reig com a Fallera Major 2019El divendres 11 de gener la nostra ciutat és va posar de gala, era el dia elegit per presentar a Cristina Reig i Balaguer com a Fallera Major 2019 de la Falla Oeste acompanyada per Jose Garcia de la Reina i Jaen com a President 2019. Per a tal efemèride, la pròpia plaça Valgamedios va agafar veu, una veu que ens va recordar que el nostre barri ho és tot, principi i final per a la nostra comissió. Un barri que ens ha fet crèixer sota el titol de comissió històrica. Un barri que estima la festa i en aquesta nit tan especial havia d'estar present.


L'acte va estar conduit per Javier Jimenez, un acte que va començar amb l'entrada de Jose, on la seua filla Emma li va fer entrega del bastó de President. A continuació ens va dedicar unes paraules i seguidament ser el torn de la nombrosa cort d'honor que acompanya a la nostra fallera major. L'escenari és va omplir de color i alegria per arribar a un dels grans moments de la nit, l'eixida de Cristina. El cor del barri és va obrir per vore a qui és la màxima representant del nostre districte aquest 2019. Una vegada imposada la banda per part dels càrrecs 2018, l'emoció es va enpoderar de la nit, ja que la Laura Reig, germana de Cristina, va ser l'encarregada de fer-li l'exaltació que va emocionar i molt a nostra regina.

Des de aquestes línies, volem donar les gràcies a totes i tots els que feu possible que la nostra comissió continue fent gala del seu nom, de la seua trajectòria, del que suposa ser i pertànyer a la millor falla de la ciutat: ser de la Falla Oeste. Cavalquem per la festa!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page