top of page

Gala de Nomenaments 2019Com ja és tradició, la Falla Oeste celebrarà un any més la gala de Nomenaments on falleres, fallers, exfalleres i exfallers, amics i enamorats de la nostra comissió ens juntem en un autèntic sopar de gala fallera per celebrar que pertanyem a una comissió de bandera, un districte que ens ompli d'orgull cada any. Aquesta edició la data de celebració serà el dissabte 9 de febrer als salons El Poblet a les 21h. Una gala presentada per la fallera Elena Lledó i que versarà sobre el paper de les dones en la nostra història fallera, un paper fonamental que hem de visibilitzar i donar a conèixer. Per aixó tots aquells que no pugau assistir a la gala podreu gaudir de l'estrena del documental "l'Oeste té nom de dona" en aquesta web a les 21:30h d'eixe mateix dia.

La gala comptarà amb l'entrega de les Mencions Externa, Interna i l'entrega dels Pergamins acreditatius del seu exercici als nostres càrrecs. Al finalitzar la gala i el sopar comptarem amb la Xaranga Cachorras Band.

MENCIÓ EXTERNA 2019

L'Associació Cultural i Festiva Falla Districte Oeste té l'honor de atorgar la Menció Externa 2019 a Julia Garcia. Coneguda com Julin dins de la nostra falla, ha estat vinculada a la nostra comissió des de l'any 1982 sumat ja més de 36 anys en l'entorn de la Falla Oeste. Al 1986 va estar un dels majors suports de la presidència ja que el seu home va ser el President i el seu fill President Infantil. L'any 1988 va estar encarregada en la delegació d'infantils. Ja al 1994 va ser mare de Fallera Major Infantil i en el 2008 tornava a repetir com a un gran suport al ser la mare de la Fallera Major del 60 aniversari. L'any seguent tornaria en força ja que el seu fill va ser President i finalment el 2009 el seu home va estar elegit faller exemplar de Dénia.

Amb tots aquestos càrrecs a la familia la seua ajuda ha estat part imprescindible per a que tot funcionarà i sempre sense deixar de banda qualsevol ajuda que li demanaren des de la comissió, sobretot en tema gastronòmic on mai falten els seus especials i bons menjars.

Des de aquestes línies volem donar-li la nostra més sincera enhorabona per aquest guardó que li farem entrega a la gala de nomenaments 2019. Enhorabona Julin!MENCIÓ INTERNA 2019

L'Associació Cultural i Festiva Falla Districte Oeste atorgarà la Menció Interna 2019 a una fallera o faller en el transcòrrer de la gala de nomenaments del proper dissabte 9 de febrer. A les 22:15h del dissabte 9 de febrer podreu conèixer aci la fallera o el faller guardonat.


MENÚ DE LA GALA

APERITIU: - Snacks variats

ENTRADA: - Tomaca-gamba amb maionesa de coco i encisam romà - Formatge fresc. Daus de pernil. Brunoise de meló i ruca macerada - Gunkan de cranc de mar i cogombre curat en sal rosa

PRINCIPAL: - Entrecot de vedella a la planxa, menestra de verdures i saltat de creïlles noves, salsa Diana

POSTRES: - Mousse de xocolate, gelat de vainilla i punt de pistatxo - Sobretaula de cafés & infusions

CELLERS - Vins selecció del sommelier - Aigua, refrescos i cervesa

Preu: 28€ · Menú infantil: 15€ · Confirmar assitència al telèfon 606 65 18 42 (Gemma)

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page