top of page

Nit d'emocions amb els Nomenaments 2019L'Associació Cultural i Festiva Falla Districte Oeste va celebrar el dissabte 9 de febrer la gala i sopar de nomenaments. Aquesta nit està marcada per l'emoció amb l'entrega de les mencions i dels pergamins als nostres càrrecs. Abans de l'entrega de les mencions i pergamins, és va rendir homenatge a les dones que han fet i fanque la nostra falla continue sumant història amb un documental repassant la visió de les dones en la festa fallera. En finalitzar va ser el torn de fer-li un xicotet homenatge a la senyora Maria Josefa Catalàn i Mahiques, primera Fallera Major Infantil de la nostra comissió.


El següent va ser l'entrega de la Menció Externa 2019 a Maria Julia Garcia, qui visiblement emocionada va arreplegar el reconeixement a tota una vida de dedicació fallera. A continuació era le torn de detvellar el nom del faller que arreplegaría la Menció Interna. Jose Navarro García ha estat el faller reconegut amb la Menció Interna 2019 qui molt emocionat va dedicar unes paraules a tots els assistents.


Seguidament va ser el torn de l'entrega de Pergamins 2019 on els càrrecs del passat exercici Celia, Aitor, Rosa i Vicent van fer entrega dels acreditatius a Martina, Rafa, Cristina i Jose. L'acte va acabar amb el agraïment de la presentadora Elena Lledó i el sopar acompanyat de la Xaranga Cachorras Band.Des de aquestes línies volem agraír a totes i tots els que feu possible que la història de la nostra comissió continue escrivint-se en el més alt possible. Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page