top of page

La llum de la lluna dona inici a les falles de l'OesteAquest dissabte dia 16 de febrer tingué lloc la segona jornada en la que les falles realitzaren els seus bans fallers, i en aquesta fou el torn de la nostra falla.

Cap a les 20:30 arribaren al nostre barri la Junta Local Fallera acompanyada de la xaranga i tota la resta de comisions per tal de veure el ban de la nostra falla.

La Lluna de l’Oeste és el nom del nostre ban, en el que Clara Ferrer amb la veu, i Carlos Alcalà amb el piano, donaren la benvinguda a les falles. Una llum d'igualtat, de festa i de cultura van donar la benvinguda a totes i tots els presents a les festes falleres.Escalfem motors perquè queda ben poc per a gaudir de la festa al màxim! I com no a l’Oeste ho sabem! Ja estem en falles!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page