top of page

Finalistes del Premi Enric Soler i Godes 2019La federació de les Lletres Falleres ens ha comunicat que el nostre llibret 2019, D és un dels finalistes per al Premi Enric Soler i Godes 2019 al millor article d'un llibret de falla, concretament amb l'article "Enrònies que perduren" de l'artista Ricard Balanzà.

La Federació de Lletres Falleres juntament amb l'Associació d’Estudis Fallers entregen aquest premi qué és defineix de la següent manera:

"Des de fa uns anys, els llibrets de falla han obert les seues planes per acollir articles diversos que contribuïxen a la creació i la reflexió al voltant de la festa de les Falles. Amb este objectiu, confluïxen l’esforç editorial que duen a terme les comissions de falla i la participació de col·laboradors individuals. Amb la voluntat de distingir este treball conjunt es convoca el Premi Soler i Godes, que du el nom del president fundador de l’Associació d’Estudis Fallers i destacat estudiós de la festa fallera."

Dijous serem presents a l'entrega del diploma acreditatiu a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València i en la gala de les Lletres Falleres conèixerem si som els guanyadors. Vos convidem a gaudir aquest i la resta d'articles de D al nostre web fallaoeste.com/llibrets


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page