top of page

Una falles per a totes i totsDes de la nostra comissió volem apostar per la inclusió de totes i tots en la nostra festa. Per aquesta raó aquest any, els nostres monuments, les nostres critiques i el llibret són més accessibles que mai. Tant en el llibret com en les dos falles trobareu un códi QR/BIDI al que podreu fer una foto i accedir al contingut accessible per a totes i tots.

Gràcies a les col·laboracions de Celia Marin i FESORD CV podrem gaudir aquest any de les nostres falles en àudio i en llengua de signes, tant les explicacions com les critiques. A més també hi estaràn disponibles en diversos idiomes per a que totes i tots s'impregnen de la cultura fallera de la nostra comissió i de les falles de Dénia.

És molt senzill: tan sols eu de capturar el còdi QR/BIDI que trobareu al llibret i a les pròpies falles i accedireu al contigut. Estes falles els "Sons del sud d'Àsia" i "Malèfics" seràn de totes i tots!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page