top of page

Cap a les Lletres Falleres 2019El dijous 7 de març va ser la data per a la recollida del titol de finalistes del Premi Enric Soler i Godes que entrega l'Associació d'Estudis Fallers dins de les Lletres Falleres en la categoría de Premi al millor article d'un llibret de falla 2019. El nostre llibret ha estat un dels finalistes gràcies a l'article "Enrònies que perduren" de Ricard Balanzà i que podeu llegir aci.

A l'exposició del ninot, al Museu de les Ciències de València va ser el lloc triat per a l'entrega d'aquestos diplomes. El guanyador és coneixerà el proper divendres 5 d'abril a la festa de les Lletres Falleres a Tavernes de la Valldigna. Des de aquestes línies volem felicitar a Ricard pel seu magnífic treball i a la delegació de llibret ja que ha estat seleccionat entre més de 125 articles de tot el territori valencià.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page