top of page

Premi al millor article d'un llibret 2019Tanquem les falles 2019 amb un nou reconeixement, en aquest cas per a #D, el llibret 2019. El passat divendres 5 d'abril ens vam alçar amb el Premi Enric Soler i Godes de l'Associació d'Estudis Fallers al millor article d'un llibret de falla de tot el territori valencià que dona la Federació de les Lletres Falleres. Amb l'article de l'artista Ricard Balanzà, "Enrònies que perduren" ens vam alçar amb el prestigiós guardó que s'atorga als llibrets fallers.

La festa de les Lletres Falleres va tindre lloc a la casa de la cultura de Tavernes de la Valldigna, a la Safor amb la presència de la Fallera Major de València 2019. Fins alli ens vam desplaçar una gran representació de la delegació de llibret per fer costat a Ricard i endur-nos l'inmensa alegría de representar a Dénia i a la Marina Alta en els premis i a més aconseguir per primera vegada per a la nostra ciutat i per a la nostra comissió el Enric Soler i Godes.

Una vegada vam més hem estat els únics representants de la nostra ciutat als premis de llibret de les lletres falleres i des de aquestes linies animem a la resta de comissió a apostar per la cultura i les lletres falleres i seguir així fent més gran si cap la nostra festa. Si encara no has pogut llegir el llibret, aci podeu fer-ho. Cavalquem per la festa!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page