top of page

Artistes per a les Falles 2020Il·lustració de Valentin Alcalà

Donem el tret d'eixida a les falles 2020 amb l'anunci dels artistes fallers encarregats de plantar les falles al barri de l'Oeste. L'exrcici 2019-2020 arriba carregat de novetats i il·lusions renovades que vorem plasmades al carrer el proper mes de març de 2020.

Per a la falla infantil debutarà per primera vegada al nostre barri i a Dénia, l'artista alzireny Borja Lorente. Una aposta nova a la secció especial infantil de la ciutat en la què hem depositat les nostres il·lusions amb noves idees. Estem segurs que la nostra xicalla gaudirà molt de la seua falla!

Per a la falla gran renovem il·lusions amb Palacio i Serra. El taller d'Oliva serà la sèptima vegada que plantarà a la nostra plaça. Confiem novament en el seu treball i trajectòria per gaudir d'un gran monument al barri de l'Oeste.

Les falles 2020 ja han començat i a l'Oeste és sent. Enganxa't a l'Oeste!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page