top of page

El dia de la mare, protagonista de les Vesprades Divertides!El passat divendres 26 d’abril, els més menuts de la comissió vaquera van tindre el que va ser el primer taller de les seues típiques “Vesprades Divertides”.

Un taller que es va dedicar a la creació d’un regal per a celebrar el proper diumenge 5 de maig el Dia de la Mare. Els xiquets i xiquetes de la comissió es van posar a treballar des del primer moment per a aconseguir el regal perfecte, que soles per haver-ho fet ells, ja té un gran valor. La manualitat va consistir en fer un marc que van decorar i pintar com més els va agradar, i en el que una volta acabat van ficar una foto seua amb la seua mare. Un detall de lo més bonic.

Però el comboi no va acabar ací, ja que després, tots els fallers i amics de la comissió que es van voler apropar al casal, van poder gaudir d’una nit de #DivendresDeCasalOeste.

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page