top of page

Presentacions 2020El passat dilluns 29 d'abril, en l'assamblea de les Falles a la Junta Local Fallera és va procedir al sorteig d'elecció d'ordre d'eixida de les carrosses i l'elecció de dates per a les presentacións falleres del exercici 2019-2020. Aquesta desfilada de carrosses, la nostra falla eixirà en la posició número 9.

En quant a les dates de les presentacions, la presentació gran on serà presentada, proclamada i exaltada Maria Jesús Pastor com a Fallera Major 2020 tindrà lloc el divendres 24 de gener del 2020. Per a la presentació infantil, on serà presentada, proclamada i exaltada Noa Dacosta com a Fallera Major Infantil 2020 acompanyada per Julio Ausina tindrà lloc el diumenge 2 de febrer del 2020. Per tant, ja podeu reservar les dates perqué #El24DeGenerÉsDelOeste i #El2DeFebrerÉsDelOeste!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page