top of page

50 anys de la Bandera de l'Oeste


Si aquest exercici està sent un any de gran importància per a la comissió vaquera, el seu tradicional dia de la Bandera no anava a ser-ho menys, i és que l'any que la comissió celebra el seu 75 aniversari, també es compleixen 50 anys de tradició d'aquest acte tan important i significatiu.


Enguany es va celebrar amb novetats, i és que la comissió va traslladar la festa al passat dissabte, sent la primera vegada en la seua història que aquest acte se celebrava dissabte i a la nit.

La vesprada va començar amb la reunió de la comissió en la plaça per a anar a recollir a les Falleres Majors i, posteriorment, realitzar pleitesia en els baixos de l'Ajuntament a les Falleres Majors de Dénia i a les seues Corts d'Honor. A més, com a novetat també, va ser en aquest punt en el qual es va recollir als càrrecs de les diferents comissions que van voler participar d'aquest dia.


Una vegada tots llestos, es va començar la cercavila per les diferents demarcacions falleres recollint a les comissions que allí esperaven per a unir-se a la desfilada.

El recorregut va acabar de nou en la Plaça Valgamedios, on prop de les 20 hores es començava amb l'acte de la Bandera.


Va ser en aquest moment en el qual els càrrecs de la Falla Oeste, les Falleres Majors de Dénia i el Regidor de Festes, Óscar Mengual, van imposar els seus corbatins a l'estendard de la comissió. Així mateix, també li van fer homenatge i van imposar els seus corbatins la primera Fallera Major Infantil de la comissió i els que foren els padrins de la Bandera en el seu començament.


L'acte va acabar amb un castell de focs artificials patrocinat pels Presidents i Falleres Majors, tan grans com infantils, dels 75 anys d'història de la falla.


Menció Externa 2023

Una vegada finalitzat l'acte, la comissió i tot el que va voler assistir, es va traslladar a Llunàtics per a continuar amb la festa i celebrar el sopar de Nomenaments, en la qual Nando Mengual va ser guardonat amb la Menció externa per la seua aportació a la comissió. Mentre que la Menció Interna va ser per a Sefa Perles, fallera vinculada a la falla Oeste amb una gran trajectòria dins d'ella.


La nit continuar amb sopar i festa que van poder gaudir tots els que van voler sumar-se a un dia tan destacat i important per a la comissió.


Des d'aquestes línies volem agrair a tots els que van fer possible que un dia com el del dissabte es fera realitat.


Seguim amb actes i celebracions esperant els dies grans de març!


Menció Interna 2023


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page