top of page

"A l'Oeste, Samba!" aconsegueix el segon premi de les carrosses 2019


Després de mesos de treball, la carrossa de la Falla Oeste per fi va lluir i va desfilar pels carrers de Dénia el passat dissabte. Una carrossa que amb molt d'esforç i dedicació van elaborar els fallers i falleres de la comissió, que dia a dia pujaven a la nau de l' Espai Faller i es posaven a la feina amb cucurutxo, purpurina o el que fera falta.


La carrossa, dissenyada pel faller Valentín Alcalá i sota el títol "A l'Oeste Samba!" va recórrer els diferents carrers de la ciutat acompanyada de la comparsa formada per la comissió, tant gran com infantil.


Els càrrecs de la Falla Oeste van lluir damunt d’ella mentre que tots els que els acompanyaven van ballar al més pur estil brasiler. Dues comparses dissenyades de la mà de Natalia i sota els noms "País Tropical!" la comparsa gran i "Com sona Brasil!" la comparsa realitzada pels més menuts de la comissió.



Tot l'esforç i treball es va veure recompensat quan Noa, Juliol, María Jesús i Álex van obrir el banderí que els atorgava el segon premi, tornant així al pódium faller un any després i seguint sumant uns resultats increíbles de carrosses al nostre palmarés. Des d'aquestes línies volem agrair a tots aquells que van fer possible que el Carnestoltes de Río desfilara pels carrers de la ciutat.



Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page