top of page

Anem a la moda!


Un any més, la Falla Oeste va tornar a celebrar la seua tradicional passarel·la de moda on amics i fallers van poder gaudir de les últimes tendències d'estiu en moda infantil i juvenil.


L'acte, que va estar presentat per la fallera Laura Rubio, va ser obert pels càrrecs infantils Noa i Julio, acompanyats pels més xicotets de la falla que van lluir els diferents models de les botigues infantils Coletas, Coqueta i Confort Infantil. En acabar els xiquets, va ser el torn dels majors de la comissió, encapçalats pels càrrecs 2020 Pachús i Álex. Els xics van vestir els models de la botiga Titto, mentre que les xiques anaven vestides de la mà de Pipol. En finalitzar la passarel·la, totes les persones assistents van poder gaudir d'un sopar popular i del millor ambient entre amics.

Des de la Falla Oeste agraeixen a les botigues participants la seua col·laboració un any més en la "Passarel·la Oeste", així com a tots els participants, assistents i públic en general que es van reunir en la plaça de l’Oeste per a gaudir de la gran desfilada de moda de Dénia.

Entradas Recientes

Ver todo

コメント


bottom of page