top of page

Arriba el Mig Any faller 2019!


Un any més, la Falla Oeste organitza el tradicional «Mig Any Faller» per a començar el compte arrere cap a les Falles 2020. Aquest any tindrà lloc el pròxim 5 d’octubre a la plaça de l’Oeste de Dénia.


Com és habitual, la festa començarà a les 12 h amenitzada amb l’actuació de la xaranga Cachorras Band. Així doncs, podrem anar fent ambient fins a les 13 h, quan començarà l’esperat concurs de paelles. Preu de l’inscripció: 10€ (xiquets i adults).

A partir de les 17 h, els més menuts podran gaudir d’unflables i un fantàstic berenar. A les 21.30h tindrà lloc el sopar i, només finalitzar, al voltant de les 23 h, podrem gaudir de l’actuació del Grup Rumbados.


Les bases del concurs són:


1. El grup de persones serà d’un mínim de 5 i d’un màxim de 15.


2. La participació en el concurs serà de 10 € per persona.


3. Els utensilis, com la paella, paletes, potes del paeller, butà, paeller… Els aportaran els integrants del grup.


4. Els ingredients els aportarà la Falla Oeste, d’aquesta manera queda prohibit els ingredients que porten els concursants. Si s’afegeix qualsevol classe de producte extern quedarà desqualificada.


5. Les paelles que entren en concurs seran les cuinades a la plaça, no entrarà en concurs cap paella que s’haja cuinat en qualsevol altre lloc.


6. Queda totalment prohibit cuinar la paella damunt de les taules que instal·le la Falla Oeste. Els grups han de portar obligatòriament les potes i el paeller per a fer la paella a la distància obligatòria del pis. En el cas que es produïsca aquesta situació quedarà automàticament desqualificada.


7. Les paelles hauran d’estar a la taula del jurat a l’hora indicada, si no és així no entraran en concurs.

8. El jurat, triat per la Falla Oeste, atorgarà tres premis econòmics a les millors paelles: un primer premi valorat amb 150 euros, un segon premi valorat amb 70 euros i un tercer premi valorat amb 30 euros.


T’hi esperem, no pots faltar!

Entradas Recientes

Ver todo

コメント


bottom of page