top of page

Comencem les Falles de Dénia 2022!


El passat dissabte 26 de febrer les falles de Dénia van donar el tret d'eixida a les Falles 2022 de la ciutat amb el Pregó i la Crida a càrrec de les Falleres Majors Martina Gimeno y Safir Malonda. L'Ajuntament de Dénia va ser l'escenari de la tornada de les festes falleres després de l'aturada a causa de la pandèmia. Amb molta energia, les Falleres Majors de Dénia van proclamar davant els fallers i les falleres de Dénia què es van concentrar a la plaça de l'Ajuntament. A més, va ser l'inici de les celebracions del 75 aniversari de les Falles de Dénia.


En acabar, les falleres, fallers i càrrecs de la festa és van desplaçar fins a la carpa de Torrecremada on és celebrar el sopar de Germanor, on després de dos anys la societat fallera és va retrobrar en el gran sopar què dona inici a les festes del foc.


Al sopar és va fer públic els guardons dels ninots indultats què van recaure en les falles de Camp Roig amb el ninot infantil, i a la falla Les Roques en el ninot gran, què a més aprofitem l'ocasió per donar l'enhorabona pels guardons aconseguits. A més la Falla Campaments és va endur el premi al millor ban i la Falla Saladar el premi al millor casal engalanat. Enhorabona als germans fallers.


Amb aquesta jornada és dona inici als dies grans de la nostra festa més estimada. Des de aquestes línies vos convidem a gaudir junt a nosaltres dels grans dies de la festa. Ara sí, estem en falles!


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page