top of page

Descoberta dels aparadors i visita de trajes 2020


El passat dissabte 18 de gener, la Falla Oeste va celebrar una jornada d'allò més fallera. La comissió vaquera es va reunir les 19:30 h a la botiga d'Isa Bertomeu en la Plaça Oeste per a descobrir els aparadors, realitzats per la fallera Eli Ochoa, de les presentacions de les nostres Falleres Majors 2020. "Titelles a l'Oest" i "Equilibri" són els lemes triats per a les presentacions infantil i gran, respectivament.


Una vegada descoberts els aparadors, tots junts es van desplaçar de casa a casa per a veure la indumentària que lluiran els càrrecs 2020. En primer lloc, van visitar al president infantil Julio i a la fallera major infantil Noa, seguits de Pachús, la fallera major d'aquest exercici. Tots ells van deixar bocabadats als assistents amb la seua indumentària.


Després de les visites i per a finalitzar aquesta jornada fallera, la comissió vaquera va poder gaudir d'un fantàstic sopar en el Casal Pascual García i continuar amb el comboi per a l'arribada de les esperades presentacions 2020, els dies 24 de gener (gran) i 2 de febrer (infantil).

Cavalquem per la festa!

Totes les fotografies a la galeria

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page