top of page

Dia del faller 2019


El passat dimarts 9 de juliol es va celebrar durant la setmana de festes de la ciutat el tradicional dia del faller. La comissió de la Falla Oeste es va reunir a les 9 del matí per a començar les cucanyes que havien preparat les diferents comissions.


Els seus càrrecs, María Jesús i Álex, van aconseguir guanyar la cucanya gran organitzada per la Falla Centro. Després de descarregar tota l'energia en les diferents cucanyes, calia reposar forces amb el tradicional concurs de paelles que es va realitzar en el centre de Dénia, on els cuiners de l'Oest van aconseguir el 3r premi. Ja a la vesprada i per a finalitzar aquest dia tan intens, va tenir lloc l'acte de presentació dels càrrecs de les diferents comissions falleres, on els càrrecs del 2019 donaven pas als del 2020. Noa, Julio, María Jesús i Álex van prendre el càrrec oficialment de màxims representants de la comissió vaquera de la mà de Martina, Rafa, Cristina i Jose.


A més, en aquesta ocasió, a l'acte ens van acompanyar la Fallera Major de València 2019 i la seua cort d'honor. En acabar els càrrecs van convidar a la comissió a uns dolços al Casal Pasual García.


Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page