top of page

Dinar de dones dels #75AnysOeste


El passat dissabte 7 de maig, les dones de l'Oeste es van reunir per a gaudir d'un menjar i celebrar els 75 anys d'història de la comissió.


Dones que d'una forma o una altra han format part de la comissió vaquera durant la seva història: falleres, col·laboradores, amigues... i tota la que es va animar, va poder gaudir d'una fantàstica vetllada en la qual no va faltar de res.


Històries compartides del passat, anècdotes i vivències, experiències i records, riures i bons moments van ser els protagonistes d'aquest dia. El passat, present i futur de la comissió es va reunir per a celebrar la història de la Falla Oeste i gaudir d'haver format part d'ella.


El dia va començar amb una quedada prèvia al menjar per a anar escalfant motors. Va seguir amb un fantàstic menjar, i en acabar, amb un sorteig i unes fotos per al record. Però la cosa no va quedar aquí i és que durant la vesprada, les assistents van poder gaudir de música i bon ambient per a continuar compartint i creant moments juntes.


Des d'aquestes línies, volem aprofitar per a agrair el fantàstic arròs al forn que es va poder degustar de la mà del gran equip de cuina, així com als patrocinadors del sorteig que es va dur a terme.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page