top of page

Donem color a les Falles amb la presentació dels Llibrets 2023


Diumenge va ser el dia triat per presentar públicament els Llibrets 2023. I si, parlem de llibrets en plural perqué aquest any la delegació de cultura i llibret ha confeccionat llibret infantil i llibret gran amb l'objectiu de fomentar la cultura de llibret, també entre les més menudes i menuts de la comissió.

Amb les delegades de cultura Laura i Cristina Reig, conduint l'acte vam començar a presentar els llibrets. Sota el titol de "Color, color..." el llibret infantil 2023 agafa color i forma per a que les més menudes i menuts de la falla ho disfruten i molt. Podeu gaudir del llibret a fallaoeste.com/llibrets.



Per al llibret gran hem triat el nom de "I més color!". Ambdós llibrets versen sobre les falles, el color i la societat, on trobarem interessants articles de gent professional vinculada amb ma nostra festa. Podeu gaudir d'ell a fallaoeste.com


En acabar vam celebrar un fantàstic dinar al Casal Pascual Garcia per acabar el dia de la millor manera, amb una fantàstica paella ibèrica reslitzada per Pere Escortell, Pedro Serra, Pepi Pallarés y juan Andres Pérez.



Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page