top of page

Estrenem podcast, ens anem "A peu de falla!"


Qué les falles no son tan sols tres dies a l'any, ho sabem. Però ara també sabem que a les falleres i els fallers no els para ni una pandèmia. Amb l'ausència per segon any de la possibilitat de poder celebrar les falles al carrer, des de la falla Oeste ens hem proposat encetar una nova iniciativa per seguir fent falla, des de un altre punt de vista: des de la ràdio, des del podcast! Així naix "A peu de falla".


"A peu de falla" és tracta del podcast de les falleres i fallers de la falla Oeste, convertint-se en el primer podcast de les falles a la ciutat. Tractarà de les diferents temàtiques, actes, esdeveniments, curiositats i tot alló que tinga que vore amb les falles de Dénia i de la resta del país. Ho farà amb diferents programes on hi haurà tertúlia, entrevistes, xarrades, video-podcast... i tot el qué vaja sortint per continuar fent falles en aquestos temps.


Aquest diumenge 28 de febrer del 2021 serà la gran estrena, amb el programa O qué és podrà sentir des de les 20h. On? Molt fàcil!


Ens podreu escoltar:

- Al web de la falla: www.fallaoeste.com/podcast (a la Galeria)


A més, vos convidem a estar atentes i atents perqué anirem diguent-vos com participar i sumar-vos a A peu de falla! Comencem!Entradas Recientes

Ver todo

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page