top of page

Així vam gaudir els fallers dels #75AnysOeste del esmorzar i dinar


El passat dissabte 11 de juny, els homes que han format part de la Falla Oeste es van reunir per a gaudir d’un esmorzar i posterior dinar i celebrar els 75 anys d’història de la comissió. Passat, present i futur van celebrar haver format part de la comissió vaquera.


Fallers, col·laboradors, amics i tot home que ha format part i es va animar, va poder gaudir d’un fantàstic dia en el qual no va faltar de res.


Tot va començar amb una quedada per a esmorzar, on tots els assistents van poder gaudir d’uns variats i deliciosos entrepans. Moments de reencontres i amistat que van poder viure tots els que es van donar cita. Com l’ambient era festiu i no es volia acabar amb la trobada, tot el que va voler es va poder quedar i la festa va continuar amb un fantàstic dinar. Des d’aquestes línies, volem aprofitar per a agrair la deliciosa paella que es va poder degustar de la mà del gran equip de cuina.


No van faltar històries compartides, anècdotes i records de tots els que han format part de la comissió, i en definitiva, de la Falla Oeste.


Molt prompte continuarem fent festa i celebrant aquest aniversari de la comissió grogueta.



Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page