top of page

Benvingut Grego!


Grego Acebedo, artista infantil junt als càrrecs infantils 2023

Des de la Falla Districte Oeste tenim l'orgull d'anunciar a GregoAcebedo com a artista infantil per a les Falles de 2023.


L'artista de Benicarló arriba per primera vegada a la nostra ciutat i ho farà amb la nostra comissió. Grego és un artista del més alt nivell, com així ho demostra la seua trajectòria a la Secció Especial Infantil de les Falles de València, a la Secció Especial Infantil de les Fogueres d'Alacant, i les diferents ciutats falleres com Torrent i Benicarló aconseguint nombrosos premis com Premi Salvador Debón, a l'artista revelació de València, ninot indultat Secció Especial i ninot indultat d'Alacant o millor ninot d'exposició secció especial de València. Grego ha format part d'equips tan importants al món de les falles com a l'equip de JuanLluch o Vicente Martínez. Grego arriba amb moltes ganes a la nostra falla per fer-nos somiar el proper més de març.


Des de la Falla Oeste volem donar la benvinguda a Grego a la comissió, formant part des d'ara de la nostra familia vaquera. #BenvingutGrego!Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page