top of page

La igualtat i el respecte al mediterrani, els ninots per a l'Expo 2020


L'exposició del ninot 2020 de les Falles de Dénia donarà inici aquesta vesprada amb el pasacarrers previ dels màxims càrrecs fallers i autoritats, fins al Centre d'Art l'Estació. El pasacarrers donarà inici a les 18:30h des de l'Ajuntament fins arribar a les 19h al centre d'art.

Les nostres apostes aquest 2020 venen de la mà de Borja Lorente per al grup infantil. Borja ens presenta un ninot on juguem a somiar en un món millor. Baix el titol "Somie amb un món..." parlarem de la igualtat, la tolerància, la diversitat... la llibertat de totes i tots per somiar en el seu "Imaginàrium".

Pel que fa al grup gran d'exposició, Palacio i Serra han confiat el seu disseny en el nostre faller Valentin Alcalà. Tots dos ens presenten un grup on la mediterrània apareix representada de manera física. Sota el lema "El llenguatge de les ones és d'entendre universal", amb aquest ninot anem a parlar sobre el respecte que hem de tindre-li a la mediterrània, a aprendre a respectar-la. Ella i ell miren al mediterrani apasionadament encisats pel seu encant.


L'exposició obrirà aquesta vesprada 22 de febrer a les 19h i s'allargarà fins el dia 8 de març. No deixeu de visitar-la!

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page