top of page

Les falles de Dénia presenten el seu Llibre contemporàni


"Les Falles a Dénia" és el titol del llibre contemporàni que ha editat la Junta Local Fallera sobre la festa a la nostra ciutat, un llibre que ha estat editat, dissenyat i maquetat a càrrec del nostre faller Valentín Alcalà i que el divendres 5 de març de 2021 va vore la llum en l'acte organitzat al teatre auditori del Centre Social.


Complint totes les mesures front a la pandèmia i amb un aforament limitat, l'acte va desenvolupar el continugt del llibre i les seues caracteristiques. Un llibre qué pròximament estarà disponible en digital i lliure al web de les Falles de Dénia www.fallesdenia.com.


Aquest llibre, en paraules de Valentin, tracta de reflectir la festa de les falles de Dénia en l'actualitat, no tant amb una mirada al passat si no centrant-se en un present i un futur on les falles volem seguir creixent.


A l'acte van assistir els nostres càrrecs Noa, Julio, Maria Jesús i Alejandro, que van ser obsequiats amb el llibre. Amb aquest acte, les falles tornem poc a poc a l'organització d'activitats a mesura qué les condicions sanitàries ho permeten.


Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page