top of page

Les falles donen inici amb el Dia de la Bandera 2020


El passat diumenge 8 de març la Falla Oeste va celebrar el seu tradicional Dia de la Bandera amb el qual dóna inici a la setmana de falles.


Enguany se celebrava la 48é jornada i amb motiu del Dia de la Dona, la Falla Oeste va voler homenatjar a totes les dones amb una mascletada especial que va lluir de color violeta. A més, es va rendir un homenatge a la Fallera Major de l'Oeste de l'any 2002, Patricia Ballester i Ladios.

Com és tradició, després de la imposició dels corbatins, tots els allí presents van poder degustar d'uns cacauets, tramussos, vi i cervesa que van servir per a obrir boca per al menjar, patrocinat per totes les Falleres Majors de la comissió.


Per a finalitzar el dia, els més menuts van poder gaudir d'un fantàstic berenar i d'inflables, mentre que els més majors van fer comboi amb la xaranga Cachorras Band.


Des d'aquestes línies, volem agrair al Centre Comercial Portal de la Marina, patrocinador d'aquest dia, per fer possible aquest acte tan especial per a la comissió vaquera. I també donar les gràcies a l'Ajuntament de Dénia i en concret a la regidoria de festes per la seua col·laboració amb nosaltres d'aquesta jornada. Cavalquem per la festa!

Entradas Recientes

Ver todo

Comments